Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
https://www.bellatoumpa.gr/el/oinopoieia/pavlou#sigProId37b4e0e028

Κτήμα Παύλου

Το κτήμα Παύλου βρίσκεται σε απόσταση 1 χλμ. από τον οικισμό του Αγίου Παντελεήμονα βόρεια του οικισμού και σε απόσταση 500 μ από το οινοποιείο του Κυρ Γιάννη..

Το Κτήμα Παύλου αποτελεί το όνειρο του Γιώργου Παύλου και του Βασίλη Κάγκα. Παιδικοί φίλοι, που μεγάλωσαν στον Άγιο Παντελεήμονα, εργάστηκαν και οι δύο στους αντίστοιχους αμπελώνες των οικογενειών τους, γενόμενοι κάτοχοι των ικανοτήτων τους και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση της γεωργίας και της οινοποιίας.

Το οινοποιείο λειτουργεί από το 2006 και είναι εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανολογικό εξοπλισμό από την Ιταλία. Οι εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν με προδιαγραφές για υψηλή απόδοση και ποιότητα. Τα αμπέλια είναι βιολογικής καλλιέργειας και η απόδοσή τους ανά στρέμμα ανέρχεται στα 600-800 κιλά. Τα κρασιά του Κτήματος Παύλου βασίζονται κατά κύριο λόγο στην τοπική ποικιλία του Ξινόμαυρου. Η εταιρία έχει εξαγωγική δραστηριότητα από το έτος 2007 προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τα τελευταία χρόνια το οινοποιείο του κτήματος Παύλου συστεγάζεται (φιλοξενεί) στις εγκαταστάσεις του και το οινοποιείο Βεγορίτης.

Επικοινωνία

Επωνυμία:Γεώργιος Παύλου και Βασίλειος Κάγκας Σία ΟΕ
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Βαιμάκης Βασίλειος
Διεύθυνση: Άγιος Παντελεήμων, 53200 Αμύνταιο
Τηλ: +30 23860 61405
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.pavlouestate.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pavlou Estate Κτήμα Καρανίκα »